• Nu-ti lasa creierul sa leneveasca!

    Jocul Monday Seven 1


    M-am decis să modific Monday Seven. Să-l transform într-un joc. Să îmbin relaxarea cu execiţiul mintal şi astfel să respect descrierea blogului: „Energizant pentru minte”.

    Pentru cei care nu ştiu, Monday Seven a fost lansat de MWB. El constă în publicarea unui articol, în fiecare zi de luni, în care să apară 7 fotografii care te-au impresionat în săptămâna ce a trecut, alături de o descriere de un cuvânt reprezentativă pozei respective.

    Dar haideţi să vedem despre ce este vorba în acest joc. Pe scurt, 7 poze, 7 cuvinte, 7 litere. În fiecare poză se va afla ascunsă, dar totodată la vedere, o literă din cuvântul descriptiv al acesteia. Toate aceste 7 litere puse cap la cap vor forma un cuvânt , care la rândul lui, anagramat, va da soluţia finală a acestui joc. Vă urez mult succes şi vă aştept cu răspunsuri vis-a-vis de soluţia finală.

     Faceţi click pe poză pentru o rezoluţie mai bună.

    Priveliste


    Relaxare



    Suspendare



    Fericire

    Sper să nu se supere Marius Bărbulescu pentru că i-am adăugat o literă fotografiei sale :) A imortalizat un moment cu adevărat special pe care, orice familie ar trebui să-l simte, căci copii au acest efect... 



    Putere



    Camuflat



    Maretie









    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Page Rank
    contoare
    Bloguri, Bloggeri si Cititori