• Nu-ti lasa creierul sa leneveasca!

    Ninite


    Nu-i asa ca va vine greu atunci cand vreti sa reinstalati windows-ul deoarece aveti o gramada de aplicatii de instalat? Sau poate aveti nevoie de o aplicatie pentru o anumita categorie si nu stiti ce sa alegeti. Va recomand Ninite.

    E foarte simplu de utilizat. Bifati aplicatiile pe care doriti sa le instalati, apasati pe butonul „Get Installer” si apoi lasati-va pe spate in scaun si Ninite se ocupa de restul. Instalarea va decurge fara butoane de „Next”, fara toolbar-uri inutile sau alte prostii asemanatoare, fara sign-up, fara conturi, intotdeauna se va instala ultima versiune disponibila a aplicatiei respective, va alege versiunea potrivita pentru pc-ul dumneavoastra in functie de sistemul de operare (32 si 64-bit) si va instala aplicatia in limba in care e setat pc-ul.
    Au o varietate destul de mare pentru fiecare categorie(incepand de la web browsers, messaging, media pana la file sharing, compression) si chiar puteti sugera aplicatii in cazul in care ele nu exista acolo.

    Eu personal chiar intentionam sa-mi schimb sistemul de operare iar acest site ma va ajuta foarte mult(incepusem deja sa-mi descarc kit-uri la toate programele necesare mie, dupa care renuntasem pe motiv de plictiseala si a lipsei de timp).



    1 comentarii:

     
    Page Rank
    contoare
    Bloguri, Bloggeri si Cititori