• Nu-ti lasa creierul sa leneveasca!

    Fiecare priveste diferit succesul


    Ce inseamna sa ai succes?

    Din pacate multi asociaza succesul aproape intotdeauna cu banii. Sa ai o masina tare (din care sa se auda la maxim manele, eventual), sa aiba o super vila, etc. Sunt multi care fac o gramada de bani, dar la sfarsitul lunii, nu prea le ramane nimic din cauza ratelor la toate lucrurile foarte scumpe cu care se afiseaza incercand sa demonstreze cat succes au ei. Succesul nu inseamna doar sa ai bani! Succesul nu inseamna sa lucrezi 12 ore pe zi, 7 zile pe saptamana, doar ca sa ai multi bani, neglijand astfel aproape total viata personala.

    Succesul inseamna ceva diferit pentru fiecare in parte. Depinde de asteptarile si de realizarile fiecaruia. Pentru unii inseamna un echilibru intre munca si distractie, pentru altii, organizarea vietii cu precizia unui ceas elvetian, pentru unii sa faca ce vor, cand vor, cum vor si unde vor. As putea spuse ca, in general, succesul inseamna atingerea obiectivelor propuse, insemna a fii fericit, satisfacut cu stilul de viata pe care-l traiesti, inseamna de a fii multumit cu deciziile pe care le iei, iar totodata pastrandu-ti integritatea, neschimbandu-te pentru nimeni.

    Ce inseamna pentru voi succesul? 

    1 comentarii:

    1. Din punctul meu de vedere, nu-i neaparat nevoie sa ai conturile doldora in banca, vila cu n-spe etaje si masini care mai de care mai sofisticate, ca sa fii un om de succes.
      As zice mai degraba, ca orice reusita a ta, indiferent de domeniu, care aduce o bucurie indestulatoare, se rezuma la a fi un succes rasunator.
      Cred ca cel mai important lucru, ar fi sa stii sa-ti traiesti viata, asa cum iti doresti sau asa cum reusesti si nu dupa anumite sabloane pe care le tot vezi in jurul tau.
      Sa nu confundam, totusi, succesul cu fanfaronada (a se citi lauda exagerata).

      RăspundețiȘtergere

     
    Page Rank
    contoare
    Bloguri, Bloggeri si Cititori