• Nu-ti lasa creierul sa leneveasca!

    Hidden heroes



    În ultimul timp am cam ignorat această categorie, dar promit să mă revanşez. Azi am vă prezint un site deosebit de interesant, „Hiden heroes”, ce are o interfaţă extrem de prietenoasă, uşoară de înteles şi de folosit.

    Acest site este un muzeu dedicat istoriei din spatele unor obiecte pe care le folosim în mod constant zi de zi. Deocamdată, expozitia conţine un număr de 44 de astfel de obiecte, cum ar fi creionul, umbrela, umerasul, prezervativul, etc. Pentru ca un obiect să ajungă un erou ascuns,  după cum le denumesc creatori site-lui, el trebuie sa fi fost produs intr-o cantitate foarte mare (bilioane de modele), sa fie un lucru indispesabil omului şi să fie un adevărat clasic (să nu fi suferit modificări majore de-a lungul timpului).

    Informaţiile despre fiecare obiect în parte vor fi prezentate într-un mod foarte inovator, prin intermediul pozelor, filmuleţelor şi a  animaţilor, ele fiind împărţite în categorii reprezentând istoria obiectului şi informaţii legate de producţia şi de evoluţia acestuia.

    Vizionare placută!






    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Page Rank
    contoare
    Bloguri, Bloggeri si Cititori