• Nu-ti lasa creierul sa leneveasca!

    Ceasuri cu alarmă inovatoare


    Recunosc, în ultimul timp mă trezesc din ce în ce mai greu dimineaţa. Oboseala m-a cam ajuns şi de abia aştept vacanţa de sărbători :) Dar NICIODATĂ nu mi-aş cumpăra un ceas cu alarmă asemănător cu cele de mai de jos, prefer să le fac cadou cuiva :)

    Dar serios vorbind, sunt foarte utile şi inovatoare, în special dacă sunteţi o persoană care se trezeşte greu. Iar dacă nici asta nu reuşeşte să vă trezească, atunci chiar aveţi o problemă!!!

    Ceas cu alarmă şi cu ţintă laser

    Singura modalitate de a opri alarma este de a ţinti cu o rază laser fix centrul ţintei. Atunci când veţi reuşi, alarma se va opri şi va suna din nou după 24 de ore.

    Clocky


    Clocky cred că este una dintre cele mai ingenioase şi totodată preferata mea. Atunci când sună alarma şi dacă sunteţi la fel de somnoroşi ca şi mine, veţi apăsa butonul de snooze, moment în care Clocky se va da jos de pe raft şi va alerga prin cameră în căutarea unui loc de ascuns. Când alarma va suna din nou, va trebui să vă daţi jos din pat şi să-l căutaţi pe Clocky. Atenţie, va căuta întotdeauna alt loc de ascuns!!

    Ceas cu alarmă care te ţine în formă


    Acest ceas cu alarmă în formă de ganteră, nu se va opri din sunat până când nu faceţi 30 de ridicări cu acesta.

    Ceas cu alarmă zburător

    Acest ceas cu alarmă sub formă de elicopter îşi va lansa rotorul în aer atunci când trebuie să sune alarma. Singura posibilitate de a o opri este de a prinde rotorul şi de a-l întoarce la „bază”.

    Lansatorul de rachete

    Asemănător cu precedentul ceas cu alarmă, acesta va lansa o rachetă, iar singura metodă de a opri alarma este de a întoarce racheta la site-ul de lansare.

    Ceas cu alarmă şi puzzle

    Atunci când va suna alarma la acest ceas, el va arunca în cameră cele trei piese de puzzle. Ca să o opriţi va trebui să puneţi piesele de puzzle în lăcaşul destinat fiecăruia dintre ele.

    Ceas cu alarmă sferic


    Acest ceas va atârna de tavan deasupra patului vostru. Când va suna alarma va trebui să vă întindeţi şi să-l atingeţî pentru a activa funcţia snooze, moment în care se va retrage către tavan. Când va sosi timpul să sune din nou, va trebui să vă întindeţi mai mult pentru a ajunge la acesta şi a activa din nou funcţia snooze. De fiecare dată când activaţi snooze-ul, ceasul se va apropia tot mai puţin de patul vostru ca astfel să vă ridicaţi odată şi să opriţi alarma!

    Perna cu ceas cu alarmă


    Această pernă conţine nişte led-uri, iar când sună alarma, acestea se vor aprinde trezindu-vă din somn. De asemenea, perna poate funcţiona caşi un display, arătându-vă ora.

    Ceasul cu alarmă No Snooze


    O lumină verde puternică se va aprinde şi nişte bip-uri vor fi auzite atunci când această alarmă va începe să sune. Aceasta se va opri doar dacă veţi reuşi să ridicaţi partea de sus şi să o rotiţi timp de 1 minut şi jumătate. Aveţi grijă că rotaţia minimă acceptată este de două rotaţii pe secundă astfel va suna mai strident şi va trebui să o luaţi de la capăt! Ahhh, era să uit, nu are funcţie de snooze.

    Ceasul cu alarmă covor


    Ceasul cu alarmă covor vă obligă să vă ridicaţi din pat şi să călcaţi cu ambele picioare pe acesta pentru a opri alarma.



    4 comentarii:

    1. Super inventii! Care mai de care mai ingenioasa.
      Toate mi-au placut, pentru ca toate au acel ceva, care sa te oblige sa te dai jos din pat. Sau sa te ridici din pozitia de repaus total, intr-una activa!

      RăspundețiȘtergere
    2. Mă şi văd buimac de cap la ora 4.30 dimineaţa alergând de nebun după elicoptere, rachete sau făcând repetiţii cu gantera. Mai bine iau bîta mea de base-ball de culoare albastră si îi "explic" ceasului deşteptător că nu sunt de acord cu el... ;)

      RăspundețiȘtergere
    3. Hai că m-ai distrat la culme! :))) Pentru mine, clar un Clocky ar fi perfect; numai eu şi vecinii mei ştiu cât de greu mă trezesc eu dimineaţa! :D

      RăspundețiȘtergere

     
    Page Rank
    contoare
    Bloguri, Bloggeri si Cititori