• Nu-ti lasa creierul sa leneveasca!

    Încă o plimbare


    Astăzi fiind 8 martie, ziua femeii şi a mamei, aş vrea să încep această postare prin ale ura acestora clasicul “La mulţi ani!” şi vă doresc o primăvara minunată plină de împliniri, iar spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni.

    Tot cu această ocazie vă invit pe toţi dar în special pe doamne şi domnişoare la încă o plimbare, de data această în inima Londrei prin intermediul site-ului 360 Cities, dar mai exact cu ajutorul lui Jeffery Martins, cel care a realizat cea mai mare poză din lume. Această poză este o imagine panoramică ce are 80 de gigapixeli şi este compusă din peste 80 de bilioane de pixeli! La o asemenea calitate, puteţi da un zoom incredibil, putând astfel vedea foarte clar orice persoană aleasă la întâmplare de pe străzile Londrei!

    Vă invit să începeţi această plimbare cu un simplu click pe prima poză, cea de mai jos un pic. Plimbarea precedentă o puteţi găsi aici, asta în cazul în care doriţi să mai colindaţi un pic, sau dacă cumva a-ţi ratat plimbarea respectivă :)








    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Page Rank
    contoare
    Bloguri, Bloggeri si Cititori