• Nu-ti lasa creierul sa leneveasca!

    Inconjoara-te cu oameni care te inspira!


    Un sfat pe saptamana: Inconjoara-te cu oameni care te inspira!

    Exista o vorba care spune ca familia nu ti-o poti alege, te nasti in ea fie ca vrei fie ca nu, dar in schimb iti poti alege prietenii. Si intotdeauna trebuie sa ai in jurul tau oameni care te inspira, de la care ai ce invata, pentru ca astfel, vei fi capabil sa faci lucruri la care nici macar nu te gandeai. Iti vor mari nivelul de concentratie deoarece ei fac ce ai vrea tu sa faci, si inca bine, ceea ce te va impulsiona si te va determina sa te concentrezi mai mult si sa incerci sa devii si mai bun facand acel lucru.

    Asa ca, un factor foarte important in evolutia ta il reprezinta oamenii din jurul tau si mediul in care traiesti. Petrecand timp in jurul acestora incepi sa devii la fel ca persoanele cu care interactionezi, cu care te distrezi . Am vazut oamenii care dadeau dovada de o mare creativitate, oameni inteligenti, pe care ii astepta un viitor frumos, dar din pacate distrugandu-si viata din cauza unui anturaj foarte prost ales. Nu lasa asta sa ti se intample si tie, alegeti cu grija prietenii.

    Cineva, nu-mi aduc aminte acum cine, compara viata cu o gradina. Si trebuie sa ai grija de gradina ta deoarece buruienile aduc un aspect urat gradinii si fura apa ierbii si florilor din aceasta. Buruienile sunt oamenii din jurul tau care te trag in jos, care gandesc tot timpul negativ, care nu au ambitii, care iau in deradere telurile propuse de tine, etc. Trebuie sa dai la o parte aceste buruieni pentru ca gradina ta sa creasca mare si frumoasa. Asa ca inconjoara-te cu oameni care au aceleasi idealuri si o aceeasi pasiune pentru viata ca si tine, caci acestia te vor motiva si inspira pe viitor.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Page Rank
    contoare
    Bloguri, Bloggeri si Cititori