• Nu-ti lasa creierul sa leneveasca!

    Puzzle Interlocked


    Deoarece am observat că v-a plăcut atât de mult 3D logicpuzzle, iar mulţi dintrei voi l-au şi terminat, m-am gandit că a sosit vremea să vă pun din nou mintea la contribuţie cu un alt puzzle ce poate provoca dependenţă (prin urmare vă sugerez un consum moderat :)).
    De data asta avem de a face cu un joc similar cu puzzle-urile acelea din lemn (exemplul din poză) ce erau formate din mai multe blocuri sau piese interconectate între ele, scopul fiind de a găsi metoda unică prin care acestea se deblochează şi astfel putând separa blocurile din care acel puzzle era format. Dacă nu le ştiţi, nu-i nici o problemă, vă veţi prinde de idee relativ repede după primele două nivele. Pentru a putea rezolva puzzle-ul din fiecare nivel, dispuneţi de două unelte pe care le veţi putea schimba între ele folosind tasta “Space”. Aceste unelte sunt:
    1. Glance tool, pictograma cu un ochi. Cu ajutorul mouse-ului puteţi roti imaginea pentru a vă da seama cum anume sunt blocurile interconectate.
    2. Pull tool, pictograma cu o mână. Cu ajutorul acesteia daţi click pe piesa sau blocul pe care vreţi sa-l mutaţi pentru selecţie, după care “trageţi” în direcţia dorită.

    Vă urez mult succes!

    Interlocked

    By nikital sponsored by Armor Games


    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Page Rank
    contoare
    Bloguri, Bloggeri si Cititori