• Nu-ti lasa creierul sa leneveasca!

  Puzzle Interlocked


  Deoarece am observat că v-a plăcut atât de mult 3D logicpuzzle, iar mulţi dintrei voi l-au şi terminat, m-am gandit că a sosit vremea să vă pun din nou mintea la contribuţie cu un alt puzzle ce poate provoca dependenţă (prin urmare vă sugerez un consum moderat :)).
  De data asta avem de a face cu un joc similar cu puzzle-urile acelea din lemn (exemplul din poză) ce erau formate din mai multe blocuri sau piese interconectate între ele, scopul fiind de a găsi metoda unică prin care acestea se deblochează şi astfel putând separa blocurile din care acel puzzle era format. Dacă nu le ştiţi, nu-i nici o problemă, vă veţi prinde de idee relativ repede după primele două nivele. Pentru a putea rezolva puzzle-ul din fiecare nivel, dispuneţi de două unelte pe care le veţi putea schimba între ele folosind tasta “Space”. Aceste unelte sunt:
  1. Glance tool, pictograma cu un ochi. Cu ajutorul mouse-ului puteţi roti imaginea pentru a vă da seama cum anume sunt blocurile interconectate.
  2. Pull tool, pictograma cu o mână. Cu ajutorul acesteia daţi click pe piesa sau blocul pe care vreţi sa-l mutaţi pentru selecţie, după care “trageţi” în direcţia dorită.

  Vă urez mult succes!

  Interlocked

  By nikital sponsored by Armor Games


  0 comentarii:

  Trimiteți un comentariu

   
  Page Rank
  contoare